anna_marie_glavind

Anna-Marie Glavind

Familie- og psykoterapeut


Anna-Marie Glavind

Konsulent for Tidlig indsats , familie- og psykoterapeut. Grunduddannelse: sygeplejerske og sundhedsplejerske

Videreuddannet: specialist i Tidlig intervention, Somatisk psykoterapeut, Systemisk familieterapeut og supervisor, proces- og udviklingskonsulent.

Desuden har Anna-Marie mange års praktisk erfaring som sygeplejerske, familieterapeut, underviser og udviklingskonsulent. Hun har arbejdet i voksen,- børne- og ungdomspsykiatrien i Risskov, for Familieværkstederne i Århus kommune og VIA University College.

I de sidste 15 år har hun som konsulent for Tidlig indsats arbejdet med udviklingen og implementeringen af den Tidlige indsats i kommunale projekter i Skive, Århus, Skanderborg, m.fl.

Flere af projekterne er efterfølgende blevet implementeret og videreført i kommunens politik for Tidlig Indsats som stationære indsatser til spæd- og småbørnsfamilier. Siden 2011 har hun været tilknyttet et tværprofessionelt forsknings- og udviklingsprojekt på VIA. Hensigten er at udvikle en eksemplarisk tværprofessionel model for, hvordan man konkret i kommunal praksis kan gennemføre en implementering af en tidlig opsporing og indsats over for potentielt udsatte børn i alderen 0-6 år.

Fordi Anna-Marie Glavind har mange års projekterfaring i mange forskellige daginstitutioner, tager alle hendes kurser afsæt i eksempler og forståelser hentet direkte fra pædagogens hverdag. Der er særligt fokus på at koble og give eksempler på, hvordan en omsætning af den præsenterede viden kan lade sig gøre i en travl pædagogisk hverdag.

Anna-Marie åbnede i 2008 sin egen private praksis.

Anna-Marie Glavind udbyder følgende:

Kursusbeskrivelse
Visning
Den vanskelige forældresamtale - når den lykkes
Foredrag og fyraftensmøder for personalet i vuggestuer og børnehaver
Forældrearrangementer
Mentalisering og inklusion i daginstitutionen
Mentalisering og inklusion i skolen
Metodevalg i pædagogisk praksis
Tidlig opsporing, bekymringsafklaring og indsats i forhold til familier med potentielt udsatte børn fra 0 - 6 år. Todages kursus
 
Forældre og børn

Nyhedsbrev

tilmeld nyhedsbrev Tilmeld nyhedsbrev
luk tilmeld nyhedsbrev